vvdes_banner_02.jpg
We mogen weer. Na een lange winterstop als herbstmeister te hebben doorstaan, en waarin er wel eea gebeurde, trapten we afgelopen zaterdag af uit tegen SVZW 5 uit Wierden. Pieter werd getransfereerd naar DES 1 en we kennen helaas wat blessures, en zieken. Maar toch hadden we genoeg man om weer de weide in te gaan vandaag. De thuiswedstrijd tegen SVZW hadden we het lastig, alleen op het laatst van de wedstrijd kwamen onze kwaliteiten naar boven en wisten te winnen. Maar we waren gewaarschuwd.

De opstelling:
Doel: Richard
Achter vrnl: Daniel, Arjan, Nathan, Richard
Midden vrnl: Patrick, Rob, Arjen en Bart,
Voor: Niels en Gijs
De wisselspelers waren: Bas, Chris, Ivo en Robert
Helaas niet in staat om te spelen: Mark, Gep, Wijnand, Martijn en Marthijn.
Leiders: Erwin en Ronald
Grensrechter: Rene

De toeschouwers tegen SVZW: Wij danken Tinus en Daphne voor de komst naar Wierden!!

De wedstrijd:
Nadat de koeien net een half uur ervoor van het veld waren verdwenen, althans zo leek het veld wel, trapten we af om 14.30 uur. De intenties van Svzw waren duidelijk, hoog druk zetten en weinig ruimte geven aan de tegenstander. Hierdoor hadden wij het lastig. Ook met een lekker tegenwindje wat dus niet erg meewerkte voor ons de eerste helft.  SVZW was de betere ploeg in de eerste helft. Wij konden maar mondjesmaat onze voorwaartsen bereiken. En kregen bijna geen kansen. SVZW daarentegen wel. Een indraaiend schot en zeker doelpunt werd door hun eigen speler tegen onze lat gekopt. Maar even later was het wel raak voor SVZW. Een vrije trap ging via onze muur in het doel. 1-0. Een voorsprong voor hun op dat moment.

Daarna gingen wij het iets anders doen. Met iets meer frustraties en irritanter spel van onze kant probeerden we de wedstrijd te doen kantelen. Dat lukte nog niet erg, want we hadden en kregen geen grip op het middenveld om zo naar voren te komen. De tegenstander voelde zich wel lekker in de wedstrijd en wisten ons uitdagend oudjes en 50+ te noemen. Hoe origineel. In de rust staken we de koppen bij elkaar. Gijs ging eruit, net als Niels en Patrick.
We moesten de slag op het middenveld heroveren en voorin meer balvaster worden. Dus werden Arjan en Arjen doorgeschoven naar resp. de verdedigende middenvelder, en naar de spits. Rob kwam zodoende op de 10 te spelen.

Chris, Ivo en Bas kwamen er bij in. Daniel ging laatste man spelen. Deze ingrepen bleken cruciaal voor de wedstrijd. De 2e helft was voor ons. Voorin werd de bal vastgehouden en op het middenveld waren we weer de baas. Chris viel helaas al snel weer uit met een rib blessure, en Robert kwam hem vervangen. Wij zetten meer druk naar voren, en uit een van die kansen kregen wij een penalty mee. Rob ging gedecideerd achter de bal staan en schoot goed binnen. 1-1

SVZW was even van slag, helemaal toen Rob niet lang daarna zijn 2e doelpunt binnen schoot. Na een assist van Arjen. 2-1. Het riekte naar een handsbal maar de scheidsrechter zag het gelukkig voor ons niet. Het was echter voor Rob nog niet genoeg. Na een te korte terugspeelbal op de keeper kon Rob ertussen komen, en omspeelde de keeper. Zo maakte hij een onvervalste hattrick. En wij kwamen op een comfortabele 1-3 voorsprong. Gezien de 1e helft niet meer verwacht, maar o zo lekker. SVZW kon niet meer het spel spelen wat ze de eerste helft konden en werden nog niet gevaarlijk. Bij hun namen de frustaties de overhand en vergaten te voetballen. Wij voetbalden nog wel. Een lange bal van Richard, die werd doorgekopt op het middenveld en zette Arjen alleen naar het doel. Hij bedacht zich niet en met een geweldige poeier schoot hij de bal van een metertje of 20 hard langs de verbouwereerde keeper. 1-4. Het slotakkoord was voor SVZW. Die mochten nog een doelpuntje meepikken van ons. 2-4.

Dat was tevens de eindstand van vandaag.

Een wedstrijd met 2 gezichten, maar door onze omzettingen en ervaring wisten we de eerste helft weg te poetsen en om te toveren tot een mooie overwinning. De oudjes winnen weer!!! Op naar de volgende pot!!!

Uitslag: 2-4
Doelpuntenmakers: Rob 3x, Arjen 1x.

's avonds hadden we nog de playbackshow voor de boeg. We begonnen met een romantisch diner voor 20 personen bij Il Gusto. Een tip voor een ieder die dit leest. Wil je tijdens de playbackshow avondje echt rustig met je geliefde uit eten? Wacht dan maar een weekje is wat beter…. Onze act verliep prima, echter waren er acts van een hoger niveau. Wij hebben van de avond genoten, en het was erg gezellig. Hier en daar klein schaafje wondje tot gevolg, kleinigheidje hou je toch….

De volgende wedstrijd staat gepland op 15 februari 2020, thuis tegen het lastige Gramsbergen 4. We beginnen dan om 12.45 uur. Wederom is alle support welkom. De toegang is nog steeds gratis en het vermaak natuurlijk onbetaalbaar!

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sponsorkliks