vvdes_banner_05.jpg

Na een fantastische revanche tegen OVC  uit Ommen, afgesloten met de eerste 3 punter, mochten we het vandaag opnemen tegen de HaHaCee 7 uit Hardenberg. HHC 7 won vorige week met 5-0, dus er wachtte ons wederom een pittige tegenstander. Iedereen op scherp dus, en de volle concentratie.

We begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling:
Doel: Richard
Achter vrnl: Wijnand, Arjan, Nathan, Ivo
Midden vrnl: Daniel, Pieter, Patrick, Gep 
Voor: Marthijn en Arjen
De wisselspelers waren: Richard, Rob, Chris en Bas
Afwezig: Bart, Niels, Mark, Robert en Rene
Leiders: Erwin en Ronald
Grensrechter: Chris

De toeschouwers tegen HHC 7: 
Iedereen bedankt voor de komst. De vaste supporters: Jan, Daphne, Carmen, Gerard, Gerrit, Rosanne en Faye, Freddy, Ep, En iedereen die we hierbij zijn vergeten. Allen hartelijk dank!

De wedstrijd:
Wederom troffen we een ploeg die een jaartje of 10 jonger is in de gemiddelde leeftijd. Maar goed, vorige week konden we hier ook mee omgaan, dus vandaag hetzelfde recept. We zaten eigenlijk al vrij direct goed in de wedstrijd. We hadden veelal de bal. De tegenstander probeerde met lange ballen de snelle spitsen te bereiken. Terwijl wij onze spitsen prima konden bereiken en die vandaag goed balvast waren, zodat we vanuit de aansluiting verder konden combineren. Over de grond waren wij voetballend de betere ploeg. Met lopende mensen die moeilijk te verdedigen waren vonden wij telkens de vrije man. En konden lekker combineren. Al vrij vroeg in de wedstrijd kwamen wij op voorsprong. Wederom een kappen en schieten Pietergoal.  1-0. Daarna probeerde HHC iets meer aan te dringen. De snelle mensen voorin hadden we redelijk onder controle. Mochten ze er een keer doorkomen, dan stond Richard zijn mannetje. Wij gingen door met combineren en lopende mensen de bal inspelen. De betere kansen waren ook voor ons. Zo kopte Marthijn de bal net niet binnen, en schoot Arjen vlak langs de paal. Overigens na prima veldspel en combineren kregen we deze kansen. HHC had het zichtbaar lastig met ons, en creëerden zelf niet veel uitgespeelde kansen. 1x werd het echt gevaarlijk, en kwam de bal op de paal. Richard had dat al gezien en liet hem lopen. Verder kregen de Hardenbergers enkele vrije trappen. Ook die konden ze niet tot goal promoveren. Wij maakten nog wel een 2e goal voor rust. Een mooie aanval over een aantal schijven, en de bal met een steekpass naar Arjan in de zestien, die beheerst voorzette en de vrijstaande Arjen vond. Die wist wel raad met de bal en schoot goed binnen. 2-0. Ook doelpunt nummer 3 viel nog voor rust. Wederom was het Pieter, dit maal met zijn “sterke been”.

Rust.

HHC probeerde de tweede helft met een aantal omzettingen de wedstrijd te doen kantelen. Helaas voor hun had dat niet veel zin. Wij bleven ons eigen spel spelen en voetbalden er prima onderuit. Wij scoorden de 4-0 redelijk snel. Marthijn gaf de assist op Daniel die eindelijk een keer een doelpunt maakte die ook werkelijk werd goedgekeurd. Richard, Rob en Chris kwamen het veld in voor Ivo, Patrick en Gep. Daarna volgde Bas ook nog die Marthijn kwam vervangen. Daarna kreeg HHC nog wat mogelijkheden om tegen ons te scoren. Gelukkig voor ons lukte dat niet. De prima leidende scheidsrechter blies voor het laatst op zijn fluit. Zo werd ook de 2e wedstrijd in de 5e klasse winnend afgesloten. Met een prima doelsaldo van 6 voor en 0 tegen.

Uitslag:  4-0.

Doelpuntenmakers:
Pieter 2x
Arjen
Daniel

Komende zaterdag spelen we uit tegen OZC 4. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur. Uiteraard is alle support welkom. De toegang is nog steeds gratis en het vermaak onbetaalbaar!

Hoofdsponsor

Subsponsor

Sponsorkliks