vvdes_banner_09.jpg
Gedurende het hele seizoen is de activiteitencommissie (A-Com) druk in de weer om allerlei leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd.

Jaarlijks wordt een aantal onderdelen als bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, de playbackshow, het mixtoernooi en de seizoensafsluiting georganiseerd door de A-Com. De A-Com organiseert ook elk jaar een Open Dag. Op deze dag hebben de kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van leuke voetbalspelletjes. Het doel van deze dag is om na de zomervakantie het seizoen gezamenlijk te openen. Ook is het de bedoeling Voetbalvereniging DES  onder de aandacht te brengen van eventuele nieuwe leden. Alle jongens en meisjes in de leeftijd tot en met 12 jaar kunnen gratis meedoen aan deze leuke dag.

Naast deze gelegenheden worden er ook acties op touw gezet waarmee geld opgehaald wordt welke geheel ten goede komt van onze jeugd. Door het geld wat door de jeugd zelf is opgebracht kunnen er leuke dingen aangeschaft worden.

Elk seizoen wordt voor de pupillen op een leuke manier afgesloten. Zo gaan de mini´s en de F-pupillen naar b.v. Kidscity  of Dolle pret waar ze de hele dag ongestoord kunnen spelen. De E-pupillen gaan aan het eind van het seizoen naar b.v. het Avonturenpark. Elk jaar is het weer een groot succes en wordt er volop genoten van een gezellige dag vol met attracties, shows en eten.  Ook voor de D-pupillen wordt jaarlijks een leuke (afsluitende) activiteit georganiseerd, b.v. zwemmen in het waterparadijs De Kolk in Wierden of een weekend op kamp.

Deze activiteiten kunnen niet worden georganiseerd zonder de fantastische hulp van de vele vrijwilligers en natuurlijk de jeugd zelf.

Heeft u zelf nog leuke ideeën voor onze jeugd dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de activiteitencommissie.

Hoofdsponsor:

Sponsorkliks